Frivilliga Radioorganisationen

FRO Kronoberg

Avdelningar

Kontaktinformation

FRO Kronoberg
c/o Magnus Lydén
Bokelundsvägen 5a
352 48 Växjö
E-post: kronoberg@fro.se
Tel: 070-6483747

Om FRO Kronoberg

lansoversikt g lan

FRO Kronoberg är ett förbund som har verksamhet i hela Kronoberg och är en del av centrala FRO. Vi har en avdelning FRO Linnébygden som håller till i Älmhult. Förhoppningen är att det kommer igång flera små aktivitetsgrupper i hela länet. Vi har hv signalister i Kronoberg.

Förbundets föreningslokal ligger i Räppe. För  att få en karta för hitta hit Visa större karta. Högsbyvägen 3 Räppe.

Var tredje tisdag kl 19.00 är FRO-lokalen öppen för medlemmar och andra intresserade.

Telefon för information 070-6483747.

Vi är ett gäng för er som är sambandsintresserade i alla möjliga former. Föreningsverksamheten är mycket livlig. vi träffas i lugnare former som studiebesök och avancerade utbildningar eller helt enkelt vid grillen/kaffebordet. Här träffar vi ju alltid människor med samma grundintresse – teknik! Föreningsverksamheten bygger på att medlemmarnas förslag och önskemål kommer in till förbundet. Vi har verksamhet i hela Kronobergs län. 

För Ungdommar fins FRO Signalungdom med bra utbildning och utvecklande kamratskap. Vi bemannar sambandsbefattningar i Försvarsmakten samt inom samhällets krisberedskap.

Som medlem i FRO får rabatter på flera företag.

 

Medlemsavgift...
För 2022 är den 250kr för en enskild person eller 300kr för hela familjen boende i samma hushåll (alla måste bo på samma adress). 
Bank Giro 5685-3211   Mottagare: FRO Kronoberg
Glöm inte att ange personnummer eller sl-nummmer när du betalar.
För dej som är medlem så vill vi ha betalningen före den sista december. Utebliven betalning innebär att du avförs från medlemsregistret. ( avgift 2023 250 kr enskilda.  300kr familjeavgift.(alla måste bo på samma adress) )

 


Visa större karta

 

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök